top of page

Grupo Harmony DJ Academy

Público·220 miembros

(((TOK>>>>))) Slovenija - Avstralija V živo prenos


Slovenija – Avstralija bo četrta tekma slovenske košarkarske reprezentance na svetovnem prvenstvu v košarki 2023. Tekma bo na sporedu 1.9.2023 ob 14.10 po slovenskem času. Slovenija se je kot najboljša v skupini F uvrstila v drugi krog, v skupino K v kateri jo čakata dve tekmi. Prva je proti Avstraliji. Prenos tekme Slovenija – Avstralija v živo bo na voljo na programu Šport TV 1 (Š1) ob 14.10.


Košarka Slovenija – Avstralija 1.9.2023 ob 14.10 prenos v živo, live stream Šport TV 1 Luka Dončić

Tekma košarka v živo Slovenija – Avstralija 1.9.2023

Slovenija se v nadaljevanju skupinskega dela bori v skupini K v katero je kot druga v skupini F bila tudi Gruzija. Drugi dve ekipi skupine sta najboljši ekipi skupine E. Vsaka od ekip bo odigrala po dve tekmi. Obe, ki jih bo odigrala slovenska ekipa, bosta predvajani na programu Šport TV 1. Vse ostale tekme svetovnega prvenstva v košarki 2023 bodo na programu Sport Klub.


Prenos tekme Slovenija – Avstralija si bo v živo moč ogledati na programu Šport TV 1 (Š1) ob 14.10. Ob 13.10 pa se bo začel studijski del pred košarkarsko tekmo.


Šport TV in Sport Klub pri operaterjih v Sloveniji

Tekme slovenske košarkarske reprezentance si bo v živo moč ogledati na programu Šport TV 1. Vse ostale tekme svetovnega prvenstva v košarki 2023 pa na programu Sport Klub. Program Šport TV je dostopen pri vseh kabelskih in IPTV operaterjih v Sloveniji. To pomeni, da si bodo tekmo lahko ogledali uporabniki pri vseh štirih največjih operaterjev pri nas, Telekom Slovenije, A1 Slovenija, Telemach in T-2. Pri A1 Slovenija so program Šport TV v času svetovnega prvenstva odklenili za vse njihove TV uporabnike. Šport TV pa je pri Telemachu vključen v vse pakete EON.


Televizijski program Sport Klub 1 (SK1) je dostopen zgolj pri operaterju Telemach Slovenija. A pravzaprav lahko vsi uporabniki z dostopom do interneta program Sport Klub gledajo v živo. Telemach je namreč ponudil predplačniški EON, ki ni omejen na operaterja in ga lahko uporabljajo uporabniki vseh fiksnih in mobilnih operaterjev v Sloveniji. Več pa TUKAJ.Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...

Miembros

bottom of page