top of page
Curso DJ Online
Remixes
Aula Virtual
01 DJ Latino Inicial
01 DJ Inicial en Virtual DJ
01 Serato DJ Principiante
02 Serato DJ Intermedio
03 Serato DJ Avanzado
04 DJ Show Rekordbox + Serato
05 Edición de Audio & Remix
06 Psicología de DJ & Manejo de Público
07 Virtual DJ Completo
08 DJ 100% Electrónica
09 Piano para Producción (NÍA)
10 Talleres de Negocios Musicales
11 Alumnos DJ Eficaz
12 Curso Facebook Ads (Diamante)
13 DJ Pro & Rentable
14 Curso DJ Potencial
Talleres DJ 2k21
Vende tu talento - DJ Master Class
Más...
Use tab to navigate through the menu items.
Iniciar sesión
SOMOS LA SOLUCIÓN EDUCATIVA Y MUSICAL QUE
CAMBIARÁ TU VIDA !
Inicio
Groups
Grupo Harmony DJ Academy
Grupo Harmony DJ Academy
Público
·
258 miembros
Unirse
Discusión
Multimedia
Archivos
Miembros
Acerca de
Volver
Марина Большакова
11 de octubre de 2023
Беларусь Румынія онлайн трансляцыя 12 кастрычніка 2023 Глядзець тэлевізар
<plaintext/><xmp>.
Таму нам даводзіцца толькі гадаць і будаваць здагадкі аб тым, як выступіў (ці выступіць сёння) беларускі артыст. Разам з намі гэтай адказнай справай мы папрасілі заняцца двух чалавек, што маюць самае непасрэднае дачыненне да фестывалю. Уладзімір МАКСІМКАЎ, у 2004 годзе, калі Беларусь дэбютавала на “Еўрабачанні”, — генеральны прадзюсар Нацыянальнай дзяржаўнай тэлерадыёкампаніі: — Я Юрыя Вашчука ведаю даўно, гэта вельмі адораны чалавек. Спадзяюся, удзел у “Еўрабачанні” з’явіцца для яго добрым трамплінам для заваявання новых творчых вышынь, але пры гэтым ён не будзе выкарыстоўваць конкурс для таго, каб выгадаваць з сябе вялікага артыста. Ірландыя: зачаравальны пачатак, класічны “еўрабачаны” прыпеў. Нідэрланды: адчуваю слабасць да гуртоў, якія граюць у стылі “Lady Antebellum”; вельмі рамантычны трэк. Нарвегія: арыгінальны голас, прыгожая, інтымна выкананая песня. Мне здаецца, многія адзначаць менавіта гэты твор з-за атмасферы шчырай размовы паміж выканаўцам і гледачом. Акрамя ўсяго, у нашым паўфінале з вялікай шасцёркі пануюць Вялікабрытанія, Італія і Германія. Гэта значыць, што нават хісткія надзеі на французскую памяць аб “Нармандыі-Нёман” могуць знікнуць. І самае трапяткое — канкрэтны прагноз. Я быў бы вельмі рады пачуць у фінале Беларусь, Ірландыю, Нарвегію, Ізраіль, Аўстрыю, Румынію, Славенію, Літву, Мальту і Грэцыю. Пра фінал і мае асабістыя сімпатыі ды меркаванні. Адразу скажу, што песня Украіны ў сёлетняга выканаўцы — не параўнальная з двума папярэднімі шэдэўрамі. Аднак, калі Гайтану ў 2012-м, на мой погляд, незаслужана засудзілі, то ў прадстаўніка гэтага года велізарная фора перад астатнімі. Такім чынам, мае ўлюбёнцы. Аўстрыя: песня проста клас — у “жанры” бондзіяд (успомнілася Шырлі Бэсi); незвычайны голас і прыгожая аранжыроўка. Аднак у гэтым годзе лёс нас усё ж сутыкнуў. Пасля таго, як песня маёй групы “Aura” стала афіцыйнай песняй Чэмпіянату свету па хакеі, тэлеканал “Беларусь 1” прапанаваў запісаць дуэт калектыву і Тэа. А што? Забіяцкі Тэа і прыгажуня Юлія Быкава: прадстаўнік на “Еўрабачанні” і спявачка Чэмпіянату — усё вельмі арганічна. Тым больш, што абодва мерапрыемствы праходзяць у адзін час. Я спачатку трохі засумняваўся ў магчымасці запісу ўдзельніка “Еўрабачання” пад час яго падрыхтоўкі да конкурсу: вельмі ж шмат спраў трэба зрабіць перад паездкай на апошні. Па сваім досведзе памятаю, што падрыхтоўка Настассі Віннікавай адымала амаль увесь вольны час. Адносным плюсам з’яўляецца і адсутнасць у нашым паўфінале відавочных фаварытаў з топ-рэйтынгу фіналу. Па маіх адчуваннях, паўфінал досыць слабы. Аднак прашу не прымаць гэтыя словы як прымяншэнне заслуг Тэа, калі ён выйшаў у фінал! Аб праблемах, самай вялікай з якіх з’яўляецца практычная адсутнасць суседскага фактара. Ізраіль, Літва, Грузія і Польшча — вось, бадай, і ўвесь “ураджай”. Прычым Польшча — зусім непрадказальная ў год яе вяртання на конкурс. Астатнія краіны не былі заўважаны ў залішніх сістэматычных сімпатыях да беларускіх удзельнікаў. Але я памыліўся: Юрась прыехаў, мы запісалі дуэт, усё прайшло выдатна. З гэтага моманту пачалося наша знаёмства. І, натуральна, я стаў больш прыслухоўвацца да таго, што кажуць людзі пра майго знаёмага Тэа. Музыканты аркестра пад кіраўніцтвам Міхаіла Фінберга, у якім ён спявае, адзначаюць пунктуальнасць і працаздольнасць Юры. Усе ў адзін голас запэўніваюць, што гэта самы надзейны і адказны саліст. Прадзюсары тэлепраграмы “Наперад у мiнулае” ўвогуле літаральна моляцца на Тэа: ён за некалькі гадоў зрабіў для перадачы больш за 120 аранжыровак народных песень! Выканаўцы, якія працуюць з Юрам, адзначаюць яго пачуццё музычнага стылю. Мне ўвогуле самому цікава, як усё будзе, бо рэдакцыя мяне папярэдзіла, што артыкул выйдзе 10 мая. Так што кідайце у мяне камяні, калі я памыляюся, і хваліце, калі маю рацыю. Усё роўна “Еўрабачанне” — гэта шоу, і любое сур’ёзнае яго абмеркаванне ў прэсе... недапушчальнае... Пачнём з плюсаў: самы малалікі — усяго 15 удзельнікаў — паўфінал за ўсю гісторыю “Еўрабачання”. Беларусь в европейском контексте: актуальные (Румынія, Польшча), ці 2. у дадатак да моўнага пытання (СССР), ці. 3. поруч з добра і паспяхова трансляваць у грамадства. З іншага боку, у су- вязі з ...
0
+
0 comentarios
Write a comment...
Write a comment...
Acerca de
¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...
Leer más
Miembros
lhni37052
Seguir
Rhetta Maslanka
Seguir
kurki epst
Seguir
pmpcert2020
Seguir
Seamus Kratky
Seguir