top of page

Grupo Harmony DJ Academy

Público·258 miembros

Shqipëria Republika Çeke shiko live 12.10.2023

▶️ Albania U21 vs Romania U21 Live Stream & Sign in and watch live ... SHIKO TV@@) Republika Çeke Shqipëria shiko live 07.09 5 ditë më. tvGuadeloupe ...

Republika Çeke-Shqipëri, sonte sfida e Kombëtares në Pragë! | Top Albania Radio | It’s timeMbrëmjen e sotme, Shqipëria e futbollit do të zbresë në fushë në “Fortuna Arena” pasi në orën 20:45 e pret Çekia, në një takim të vlefshëm për kualifikueset e Europianit 2024. Një sfidë mjaft e rëndësishme për ecurinë e kuqezinjve, gjë të cilën e pranoi dhe trajneri Silvinjo, i cili doli në një konferencë për shtyp duke shpalosur objektivat. Eshtë një ndeshje e rëndësishme. Eshtë e drejtë se janë 2-3 ditë në dispozicion, por e njëjta gjë është dhe për kundërshtarin. Kështu janë gjërat, punohet. Republika Çeke – Shqipëri / Gjithçka gati, Kombëtarja mbyll përgatitjet për sfidën në Pragë - FSHFKombëtarja shqiptare ka zhvilluar sot seancën zyrtare stërvitore në stadiumin “Fortuna Arena” të Pragës, duke mbyllur kështu edhe përgatitjet për duelin e rëndësishme të kualifikueseve të Euro 2024 ndaj Republikës Çeke. Kuqezinjtë nën drejtimin e trajnerit Sylvinjo dhe stafit teknik u stërvitën për më shumë se një orë në stadiumin e ndeshjes, duke provuar vendosje taktike dhe situata të ndryshme loje. Forma e lojtarëve është e mirë dhe deri më tani nuk ka probleme fizike për asnjërin me atmosferën që është shumë pozitive dhe i gjithë grupi është optimist për një rezultat të mirë. Biletat për ndeshjen Shqipëri-Çeki, informacion i rëndësishëm nga FSHFTakimi i radhës i ekipit tonë Kombëtar, Shqipëri-Republika Çeke, që do të zhvillohet në stadiumin “Air Albania” më datë 12 tetor, në orën 20. 45 është padiskutim një ndeshje me interes shumë të lartë nga publiku shqiptar që jeton brenda dhe jashtë Shqipërisë. Këtë sezon kualifikues për shitjen e biletave, Federata Shqiptare e Futbollit ka vendosur në dispozicion të publikut portalin ebileta. al. Kjo me të vetmin qëllim që sportëdashësit që duan të ndjekin ndeshjet e ekipit Kombëtar në shtëpi apo në transfertë, ta kenë sa më të lehtë e komode rezervimin dhe blerjen e tyre. Rastet e individëve që kanë bërë pagesa dhe nuk kanë arritur të marrin biletën nga portali biletarisë janë zgjidhur të gjitha me sistemin bankar që ka kthyer mbrapsh të gjithë pagesat e kryera. Falenderojmë të gjithë tifozët për interesimin dhe kërkojmë e dëshirojmë të mirëkuptohemi nga ta për mosplotësimin e të gjithë kërkesave të tyre. Çdo stadium i ndërtuar do të ishte i pamjaftueshëm për të përmbushur kërkesat për këtë ndeshje. Federata Shqiptare e Futbollit uron që të kemi rezultat pozitiv në këtë ndeshje të rëndësishme të ekipit kombëtar në rrugëtimin drejt Kampionatit Evropian dhe të gjithë sëbashku të festojmë sukseset e djemve kuqezi. (BalkanWeb) Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Për këtë ndeshje kemi vepruar dhe ndjekur të njëjtat procedura dhe rregulla si në ndeshjet me Moldavinë dhe Poloninë ku secili aplikant mund të blejë jo më shumë se 4 bileta. FSHF ka njoftuar fillimin e procesit ditën e premte, datë 15 shtator. Por për arsye të mbingarkesës e rradhës së madhe të aplikantëve sistemi ka pasur disa herë rënie, të cilat janë stabilizuar dhe shitja ka filluar në orën 21. 15 siç është njoftuar në kanalet tona zyrtare të komunikimit. Në portalin e biletarisë dhe në faqen zyrtare të Federatës kanë qënë mbi 300 mijë persona ne pritje në orët para dhe gjatë shitjes së biletave. Biletat e nxjerra në shitje në një kohë rekord janë mbaruar. Në të njëjtën kohë dëshirojmë të saktësojmë se biletat e kërkuara nga tifozeritë e organizuara që mbështesin ekipin kombëtar në ndeshjet brenda dhe jashtë vendit janë të reservuara dhe i shpërndahen tifogrupeve të cilët bëjnë shpërndarjet për anëtarët e tyre. Eshtë menaxhimi i grupit, i lojtarëve në nivel individual dhe padyshim videot e shumë informacione të tjera. Nuk ka shumë punë brenda fushës, më shumë ka jashtë. Sigurisht që jam i kënaqur me grupin, janë në gjendje të mirë, të gjithë duan të luajnë. Motivimi është i mirë, jam i kënaqur në këtë aspekt. Eshtë një ndeshje e vështirë, të gjithë e dinë. Shumë lojtarë janë mësuar me ndeshje të tilla, të gjithë duan të luajnë, jam i kënaqur në këtë aspekt. Klan HDThe TV channels featured on our website, which are sourced from the Internet (such as YouTube, official TV channel sites, and other open sources), are freely distributed and do not require special permissions for publication.... We are committed to addressing valid claims of copyright infringement. If you are a copyright owner or an authorized agent and believe that any content hosted on our website (kanaleshqip. live) infringes upon your copyrights, please submit a written notification containing the following information to confirm the necessary requirements: 1. A physical or electronic signature of an authorized person acting on behalf of the alleged infringed exclusive right owner. Live/ Silvinjo para mediave, konferenca para Çekisë – Sporti imSkip to content Sporti im Gjithçka rreth sportit Primary Menu FIFA Kampionati Botëror Kupa Interkontinentale Botërori i Femrave UEFA Champions League Europa League Kampionati Europian Nations League Conference League FSHF Kombëtarja Abissnet Superiore Kategoria Superiore Kategoria e Parë Kategoria e Dytë Futbolli i Femrave Ligat Europiane Seria A La Liga Premier League Bundesliga Ligue 1 Eredivisie Ligat e tjera Kosova Superliga e Kosovës Rajoni Bota Afrika Azia Kupa e Amerikës Amerika e Jugut Oqeania Sportet Mix Formula 1 MotoGP Tenis Sport Mix Kërko për: Euro 2024 Nga Sporti Im 7 orë më parë I shoqëruar nga kapiteni Berat Gjimshiti, trajneri kuqezi Silvinjo flet për situatën e grupit të futbollistëve, rëndësinë e ndeshjes së nesërme me Republikën Çeke e vlefshme për kualifikueset e Euro 2024 në 20:45 në ‘Air Albania’ Live konferenca: (18:15) Vazhdo leximin Para Policia e Shtetit në këmbë, masa të rrepta për Shqipëri- Republika ÇekePas Silhavi: Shqipëria e fortë, të tregohemi vigjilentë Lini një Përgjigje Adresa juaj email s’do të bëhet publike. 2. Identification of the copyrighted work claimed to have been infringed. If multiple copyrighted works on the kanaleshqip. live website are involved, please provide a representative list of such works. 3. Identification of the specific material that is claimed to be infringing or the subject of infringing activity, along with sufficient information for kanaleshqip. live to locate the material. To expedite the process, please provide details such as the broadcaster's feed and the time of the alleged infringement. 4. Çeki-Shqipëri/ Presing i kuqezinjve në minutat e para, ndiqni sfidën “Live” | BoldNews. alShqipëria po luan ndaj Çekisë në Pragë një ndeshje shumë të rëndësishme për kualifikueset e EURO 2024. Një rezultat pozitiv në “Fortuna Arena” do të ndihmonte kuqezinjtë për të vazhduar drejt fazës finale të turneut, teksa aktualisht mbajnë vendin e dytë në grup, 1 pikë pas çekëve kryesues. Bie në sy se trajneri Silvinjo ka vendosur që t’i besojë përsëri Mitajt krahun e majtë të mbrojtjes nga minuta e parë, duke kaluar Hysajn djathtas dhe sakrifikuar kështu Balliun, i cili e nis ndeshjen nga stoli. Republika Çeke – Shqipëri / Gjithçka gati - YouTube YouTube YouTube 0:59 YouTube FSHF 1 muaj me pare 1 muaj me pare Mungojnë: shiko shiko (((SOT***))) Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt live 12 Albania U21 vs Romania U21 live score and live streaming on September 12th SHIKO TV@@) Republika Çeke Shqipëria shiko live 07. 09 5 ditë më parë — 7 ... Contact information that enables kanaleshqip. live to reach you, including an address, telephone number, and email address. 5. A statement declaring that you have a good faith belief that the use of the material in question is not authorized by the copyright owner, its agent, or the law. 6. A statement affirming the accuracy of the information provided in the notification and acknowledging, under penalty of perjury, that you are authorized to act on behalf of the owner of the allegedly infringed exclusive right. Please be aware that knowingly making false claims about infringing material or activity may result in legal liability. [Transmetim televiziv<<<] Shqipëria Polonia transmetim i dre | Group (SHIKO TV@@) Republika Çeke Shqipëria shiko live 07.09 3 ditë më parë — [[TV]] Republika Çeke Shqipëria drejtpërdrejt falas 7 shtato [TV]] shtator 2023 ((HD ...

Acerca de

¡Te damos la bienvenida al grupo! Puedes conectarte con otro...

Miembros

bottom of page